Розбомлений росіянами чернігівський стадіон допоможуть відбудувати

Питання відбудови стадіону ім. Ю.Гагаріна у Чернігові, який знищили росіяни бомбардуванням, обговорили глава Чернігівської військової адміністрації В'ячеслав Чаус, його колега з Рівненщини Віталій Коваль та Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Посадовці зустрілися саме у Чернігові, де у березні окупанти скинули авіаційні бомби на центральний міський стадіон, внаслідок чого він був майже зруйнований.

Моїм здивуванням було те, що в Чернігові зруйновані всі, крім одного стадіону. Я був на центральному стадіоні, де грала команда «Десна». Не розумію логіки руйнування цього стадіону. Декілька ракетних ударів в саме футбольне поле, в трибуни. Поруч бібліотека, якій понад 300 років. Вона вщент зруйнована. Яка логіка була цих ракетних ударів, ніхто не розуміє. Але є чітке розуміння того, що відбудовувати спортивну інфраструктуру, в тому числі футбольну, дуже потрібно. Крім Рівненської області буде допомагати дортмундська «Боруссія». Ми в свою чергу будемо допомагати матеріалами. На Рівненщині є ДСП, OSB, є ліс, який дуже потрібен зараз Чернігівщині. Тому ми встановлюємо такі партнерські відносини і допомагаємо саме будівельними матеріалами, – зазначив глава Рівненської військової адміністрації  Віталій Коваль.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?